Dubbel zo groot danscentrum, nieuw lesrooster – binnenkort online!

Een nieuw danscentrum, waar kwaliteit en dansplezier de belangrijkste drijfveren zijn, met een uitgebreid aanbod aan danslessen en stijlen voor alle leeftijden en niveaus, en die een verrijking is voor de danscultuur in onze regio. Dat was wat Rob Schouw, directeur van het KunstenHuis en Hester Adriaans, eigenaar van EDC Dans, eind vorig jaar voor ogen hadden en nu gerealiseerd is: Dansschool EDC!

Nieuw lesrooster

Wat kan men van ons vanaf september verwachten? We komen met een nieuw, uitgebreider lesrooster, dat verrast met nog meer stijlen, locaties en dagen waarop gedanst kan worden. Met de vertrouwde docenten én nieuwe gespecialiseerde docenten die ons team komen versterken.

Nieuwe studio’s

Alle leerlingen die nu in de dansstudio op de Antonlaan dansen verhuizen vanaf het nieuwe seizoen naar de nieuwe locatie op de Egelinglaan 2b. Naast de locaties Zeist (De Egeling) en De Bilt (Het Lichtruim) zijn er ook lessen in Driebergen (Hoofdstraat, boven Fitline). Verder krijgen we in Zeist de beschikking over maar liefst drie dansstudio’s! De huidige twee studio’s krijgen een nieuwe dansvloer en er komt een derde grote studio bij. Alle drie natuurlijk met een zwevende dansvloer, spiegelwand en balletbarres. Het dansteam is enthousiast! Wij kijken er naar uit om tijdens de aanstaande eindvoorstellingen onze leerlingen te zien stralen op het podium. Komen jullie ook?

Lesrooster online

Schrijf je vanaf nu in op de website van EDC Dansschool.

Vorig bericht
Proefles

Gerelateerde berichten

No results found

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu